pátek 1. března 2013

Pár částí z knihy,na které jsme vybrali písně


1.       Molly se musí jít chystat na dovolenou, ale před tím se chce rozloučit se svou láskou-Fredem!
Tuhle píseň jsme vybrali,protože se v ní zpívá o loučení a lásce a nejvíce se hodí k tomu co prožívají Molly s Fredem.                                          
2.       Celý týden dochází Molly zamilovaný smsky od Freda a ona mu to samozřejmě oplácí. Najednou,ale dva dny nepíše a Molly si myslí, že ji Fred zahýbá s jinou dívkou, tudíž je velmi smutná a má vztek.
Vybrali jsme ji, jelikož popisuje různý esemesky, které jsou podobné těm co si psali Fred s Molly. Nejdříve ztoho mají dotyční radost, ale později je to už jen virtuální nesmysl.    
3.       Molly neustále vrtá hlavou proč každý den chodí jejího otce navštěvovat jeho kamarád Frenk. Jednoho večera, když spolu celá rodina vařila večeři došel i Frenk. A uvítali se s otcem objetím.Usedli ke stolu a oba dva se zvedli, že musí něco říct. Její otec s Frenkem se přiznali, že už dlouhou dobu spolu žijí. Oba dva jsou totiž gayové.
Myslím, že každý pozná důvod výběru téhle písničky. Popisují uvědomění si, že se z nich stávají lidé,které přitahují lidi se stejným pohlavím.
4.       Fredovi se rozbil mobil. Neměl se jak kontaktovat s Molly, proto se rozhodl, že ji udělá překvapení a tajně ji navštíví. Ale není to tak jednoduché. Jelikož nezná přesnou adresu.
Tuhle píseň jsme vybrali, proto že v téhle písničce se zpívá o tom jak jeden kluk hledá svou dívku, aby ji mohl něco povědět. Fred v podstatě dělá to stejné. Musí jí totiž říct důležitou věc a tou je-že ji Miluje!
5.       Fred konečně našel Molly a pověděl jí co k ní cítí. Prožívají spolu krásný zbytek dovolené  u moře na slunečné pláži.
http://www.youtube.com/watch?v=qZLJGpB_t4I
Vybrali jsme píseň This Is Love, protože láska mezi nimi je opravdová. 

1 komentář:

  1. Tomu říkám originální nápad! Navíc jsem si rozšířila hudební vzdělání.:)

    OdpovědětVymazat